Eminent Film Logotyp

Tidigare Projekt

Här finns ett urval av våra tidigare projekt. Kom ihåg att varje film är unik, och tveka inte att höra av dig så kan vi hjälpa till att avgöra vilken typ av film som passar dina behov!

YiGZAW - Snett Musikvideo

Lugn, cinematisk teaser-film inför en ny, ung artists musiksläpp. Filmen beskriver bakgrunden till artistens musikskapande och sätter därmed musiken i en större kontext.

Chinese Moon Festival Konsert

Stämningsfylld film från firandet av kinesiska månfestivalen i Blå Hallen i Stockholms stadshus. Våra bilder från kvällen har bland annat visats i kinesiska CCTV, en TV-koncern som sänder över hela världen.

Fat Franks Pizzacatering

Kort, energifylld reklam åt pizzacatering-företaget Fat Franks. Videos av denna typ lämpar sig väl för marknadsföring i t.ex. sociala medier då de är anpassade för att snabbt väcka en tittares uppmärksamhet.

Danderyds Gymnasium Insparksvideo

Fartfylld video fylld av häftiga bilar, båtar och helikoptrar, i syfte att marknadsföra och inspirera inför ett event anordnat av elevkåren på Danderyds Gymnasium.

Lidingö Freeskiers 2022 Skidförening

Actionfylld video åt skidklubb på Lidingö. Med syfte att inspirera och väcka uppmärksamhet är en video av denna typ perfekt för att t.ex. locka nya medlemmar eller sponsorer.

Galleri Elfva Konstgalleri

Vackra bilder från Galleri Elfva och dess fina omgivningar ute på Elfvik. Videon framhäver såväl konsten som dess sammanhang med målet att locka människor till detta fantastiska besöksmål.

Lidingö Runt 2019 Seglingstävling

Sammanfattning av 2019 års upplaga av seglingstävlingen Lidingö Runt, med bilder av alla delar av banan från såväl vattnet som luften.

Lidingö Runt 2020 Seglingstävling

Den populära tävlingen år 2020, återigen med fartfyllda bilder över segelbåtarnas färd. Ett annorlunda år på många sätt som även bjöd på nya filmtekniska utmaningar i form av nederbörd och höga vågor.

Lidingö Runt 2022 Seglingstävling

Den senaste upplagan av den anrika seglingstävlingen 2022. En större produktion med många involverade aktörer för att skapa en dynamisk och heltäckande film.

Keep Running Träningsinspiration

Energifylld livstilsreklam för att bygga kundens varumärke som personlig tränare. Inspelningen skedde i de vackra miljöerna kring Lidingöloppets bana, världens största terränglopp.

Inte mitt problem Kortfilm

Prisbelönt kortfilm som uppmärksammar problem kring rattfylleri och betonar vikten av civilkurage i form av en kärlekshistoria med parallella tidslinjer.

Studentfilm Hersby Musikvideo

En sömlös komposition av populära låtar framförd av Hersby Gymnasiums naturmusiker 2020. En engagerande musikvideo som kom till som en kreativ lösning på pandemins begränsnignar av 2020-års studentfirande.

Lidingö Freeskiers 2019 Skidförening

Kickoff för Lidingö Freeskiers, en video fylld med glädje, vänskap och roliga aktiviteter för att väcka intresse inför den kommande säsongens aktiviteter.

Nationaldag 2020 Firande av Lidingö Stad

Digitalt nationaldagsfirande under pandemin med vackra bilder från Lidingö och Millesgården.

Aarex Beard Barberare

Kort, stilfylld reklam för att väcka uppmärksamhet inför lanseringen av en serie hårvårdsprodukter.

YiGZAW - DNA Musikvideo

Teaser inför artisten YiGZAWs nya låt "DNA". Av tidsmässiga skäl hade vi enbart möjlighet att använda en inspelningsplats. För ändå effektivt skapa en dynamisk film används en rad kameratekniker och olika kreativa uttryck såsom musik, voiceover och digitala effekter.

YiGZAW - E.S.B.T.S.F. Musikvideo

Teaser inför artisten YiGZAWs nya låt "Ett steg bak, två steg fram". Filmen präglas av välgenomtänkta val av inspelningsplatser som tillsammans med artistens egna berättelse sätter hans musik i ett större sammanhang.