Eminent Film Logotyp

TIDIGARE PROJEKT

Här finns ett urval av våra tidigare projekt. Kom ihåg att varje film är unik, och tveka inte att höra av dig så kan vi hjälpa till att avgöra vilken typ av film som passar dina behov!

A Show Larger Than Life Musikal

Filmer för att väcka intresse inför musikalshowen A Show Larger Than Life. Projektet omfattade bland annat intervjuer med artisterna (David Lindgren, Erik Segerstedt, Boris René m.fl.) och behind-the-scenes material från deras första photoshoot. Fokus låg på att producera innehåll för att väcka intresse på sociala medier, exempelvis genom att visa upp artisternas spontana sångögonblick och deras vision av showen.

Lilla Lidingöbron Eventfilm

En kort film för att visa upp den nya lilla lidingöbron med bilder från dess invigning. Närbilder såväl som vida drönarvinklar används för att visa upp bron på ett tilltalande sätt.

Elera Intervju

Intervju med Ramona från bokföringsbyrån Elera, där hon berättar om sin verksamhet efter att ha blivit nominerade till "Årets framtidsbyrå" i sin branch. Flera vinklar, ljussättning, kamerarörelser och behind-the-scenes material används för att skapa en dynamisk och högkvalitativ presentationsfilm.

GPT Engineer Tech-release

Film inför släppet av tekniktjänsten GPT Engineer, en tjänst för att skapa hemsidor från användarens beskrivningar. Syftet med filmerna var att visa upp möjligheterna och funktionerna i tjänsten på ett engagerande sätt. Släppet genererade stor uppmärksamhet och tusentals användare på kort tid.

Chinese Moon Festival Konsert

Stämningsfylld film från firandet av kinesiska månfestivalen i Blå Hallen i Stockholms stadshus. Våra bilder från kvällen har bland annat visats i kinesiska CCTV, en TV-koncern som sänder över hela världen. Fyra kameror användes för att fånga såväl detaljer från scenen, publikens reaktioner och den vackra miljön i stadshuset.

The Rolling Stage Scenuthyrning

Reklamfilm för The Rolling Stage, som hyr ut sin mobila scen till olika event. Filmen är till för att demonstrera hur processen fungerar, vilka möjligheter som finns och för att inspirera. Notera särskilt öppningen som visar den enkla uppriggningsprocessen och klippet 35 sekunder in som visar hur olika banderoller kan användas på scenen.

Kitchen Club Barnkalas

Reklamfilm för Kitchen Club, en matlagningsstudio för barnkalas, företagsevent med mera. Högt tempo och mycket glädje används för att skapa intresse för verksamheten. Den korta filmen lämpar sig för att fånga en tittare på sociala medier, medan den längre är till för att användas på en hemsida som en mer ingående presentation av verksamheten.

Fat Franks Pizzacatering

Korta, energifyllda reklamfilmer åt pizzacatering-företaget Fat Franks. Videos av denna typ lämpar sig väl för marknadsföring i t.ex. sociala medier då de är anpassade för att snabbt väcka en tittares uppmärksamhet. Närbilder, mycket rörelse och högt klipptempo väcker och bibehåller intresse.

YiGZAW Musik

Lugna, cinematiska teaser-filmer inför en ny, ung artists musiksläpp. Filmen beskriver bakgrunden till artistens musikskapande och sätter därmed musiken i en större kontext. För att skapa dynamiska filmer användes en rad kameratekniker och olika kreativa uttryck i form av musik, voiceover och digitala effekter.

Insparksfilm Event

Fartfyllda videor fyllda av häftiga bilar, båtar och helikoptrar, i syfte att marknadsföra och inspirera inför event anordnade av olika elevkårer i Stockholm. Med mycket action, vackra scener och högt klipptempo är dessa filmer perfekta för att skapa förväntan och spänning. Kreativa kameratekniker, drönarfilm och specialeffekter ger en hög teknisk kvalitet på filmerna.

Lidingö Freeskiers Skidförening

Actionfyllda filmer åt skidklubb på Lidingö. Med syfte att inspirera och väcka uppmärksamhet är filmer av denna typ perfekt för att t.ex. locka nya medlemmar eller sponsorer. Projektet kännetecknas av mycket glädje och roliga aktiviteter fångade i ett engagerande och kompakt format.

Lidingö Runt Seglingstävling

Sammanfattning av seglingstävlingen Lidingö Runt i tre upplagor. Filmerna innehåller bilder av alla delar av banan från såväl vattnet som luften. Bilder tagna från RIB-båtar ger en närhet till tävlingen och dess deltagare, medan drönarfilm ger en överblick av omgivningarna.

Galleri Elfva Konstgalleri

Vackra bilder från Galleri Elfva och dess fina omgivningar ute på Elfvik. Videon framhäver konsten, konstnärerna men även dess sammanhang med målet att locka människor till detta fantastiska besöksmål. En kort video lämpar sig väl för att väcka intresse på sociala medier, medan en längre video kan användas för att ge en mer ingående bild av verksamheten på hemsidan.

Bröllop Bröllopsfilm

Filmer fyllda med kärlek för att föreviga den viktigaste dagen i några pars liv. Genom vårt nogranna arbete med dubbla videografer och högkvalitativ utrustning skapar vi bröllopsfilmer av sällan skådad kvalitet. Vi fångar alla viktiga ögonblick från flera vinklar och sätter samman dem till en film som berättar en historia fylld av känslor och minnen.

Inte mitt problem Kortfilm

Prisbelönt kortfilm som uppmärksammar problem kring rattfylleri och betonar vikten av civilkurage i form av en kärlekshistoria med parallella tidslinjer. Ett av våra första kortfilmsprojekt där vi fick möjlighet att utforska olika kreativa uttryck och berättartekniker. Projektet bestod av många olika delar, från manus, planering och casting till inspelning och postproduktion. "Inte mitt problem" har använts av flera trafikskolor och vann tredje pris i tävlingen "Berätta för 100 andra".

Keep Running Träningsinspiration

Energifylld livstilsreklam för att bygga kundens varumärke som personlig tränare. Inspelningen skedde i de vackra miljöerna kring Lidingöloppets bana.

Studentfilm Hersby Musik

En sömlös komposition av populära låtar framförd av Hersby Gymnasiums naturmusiker 2020. En engagerande musikvideo som kom till som en kreativ lösning på pandemins begränsnignar av 2020-års studentfirande. Notera särskilt de kreativa övergångarna mellan segmenten och den långa tagningen från 1:20 och framåt.

Nationaldagsfirande Firande av Lidingö Stad

Digitalt nationaldagsfirande under pandemin med vackra bilder från Lidingö och Millesgården. Tillsammans med Lidingö Stad producerade vi sändningar med musik, tal och intervjuer i vackra miljlöer. Vi fångade flera miljöer från Lidingö från såväl luft som mark för att skapa sommarstämning.

Aarex Beard Barberare

Kort, stilfylld reklam för att väcka uppmärksamhet inför lanseringen av en serie hårvårdsprodukter.