Vi skapar er
reklam sändning historia framtid

Inspelning av musikvideo, rapparen YiGZAW

Vi får ert budskap att växa

Vårt mål är inte bara att erbjuda bra film, utan vår ambition är alltid eminent filmproduktion som är högkvalitativ, ändamålsenlig och inspirerande. Oavsett vad ni vill säga, vilka historier ni vill berätta eller vilka känslor ni vill väcka så finns vi här för att föreviga, förmedla och föra vidare ert budskap.

Film kan användas på många olika sätt och i vitt skilda sammanhang, men gemensamt är att dina möjligheter att skapa ett avtryck blir betydligt större när du väljer att uttrycka dina ord i form av rörliga bilder, oaktat vilka orden är eller vem de är avsedda för. Vi skapar ert avtryck, helt enkelt.

Filmproduktion av högsta kvalitet

Blå Hallen Chinese Bridge Club Stockholm

När det kommer till film är kvalitet A och O. Oavsett om våra produkter ska spelas på en liten telefon eller en stor 4K-skärm måste det se bra ut. Vi arbetar därför alltid med den bästa utrustningen som finns att tillgå. Samtidigt bidrar vår mångåriga expertis inom eventfotografi, kortfilms- och reklamproduktion att vi står redo inför alla utmaningar, stora som små.

Film på Lidingö

Vi skräddarsyr alltid våra tjänster och produktioner efter era önskemål och målsättningar. Den breda kompetensen på Eminent gör att vi kan erbjuda bland annat:

Utvalda projekt

Se mer

Tidigare partners

Tidigare inspelningspartners Tidigare inspelningspartners

Om oss

Vi, Axel Kierkegaard och Teodor Morfeldt Gadler, träffades för första gången i grundskolan och har arbetat tillsammans i många år. Vår passion för film är omättlig och vi brinner för att hela tiden utveckla vårt hantverk och sträva efter nya höjder. Vi utgår ifrån Lidingö i Stockholm men åtar oss uppdrag på alla möjliga håll i landet.

Teodor Morfeldt Gadler Axel Kierkegaard

Vårt ideella arbete

Våra ideella projekt har alltid varit viktiga för oss, och vi har drivit flera kortfilmsprojekt med målet att belysa viktiga samhällsproblem på nya sätt. Filmen ”Inte mitt problem” mottog 2019 pris i tävlingen Berätta för 100 andra för sin porträttering av problem kring rattfylleri och betydelsen av civilkurage.

Kontakta oss!

Vi vill gärna höra mer om er och era önskemål! Kontakta oss via formuläret bredvid eller på e-postadressen nedan.

info@eminentfilm.se

Prismastigen 6
181 55 Lidingö

Namn

E-post

Meddelande

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så fort vi kan.